În acest sfârșit de săptămână sunt programate jocurile etapei cu numărul 8, penultima din turul de campionat al Ligii a III-a la fotbal, iar două dintre echipele bihorene componente ale Seriei a 10-a vor evolua pe teren propriu.

Aproape toate meciurile etapei din seria de nord-vest, inclusiv cele ale formaţiilor bihorene, vor începe sâmbătă de la ora 15.

Proaspăt calificați în șaisprezecimile de finală ale Cupei României, fotbaliștii de la CSC Sânmartin se vor duela cu bistrițenii de la ACS Unu FC Gloria. Meciul este programat la Stadionul Comunal din Sânmartin, noua bază sportivă aflată în vecinătatea stadionului Luceafărul.

Elevii antrenorului Cosmin Bodea vor întâlni o echipă cu tradiție în fotbalul românesc, dar și o formație vecină de clasament cu trupa bihoreană. Ambele echipe au câte 8 puncte înaintea duelului, dar bistrițenii cu un joc mai mult disputat.

CAO 1910 Oradea, care a învins etapa trecută echipa din Sânmartin, va juca tot acasă, de această dată în compania celor de la FC Someşul Dej.

Și la Stadionul Iuliu Bodola se anunță, astfel, un duel echilibrat în care CAO, de pe locul 6, va primi replica echipei de pe poziția a 4-a. Un singur punct le desparte pe cele două combatante, orădenii având opt lungimi, iar dejeni nouă.

Cea de-a treia echipă bihoreană din competiție, Luceafărul Oradea, care din păcate este și ultima în clasamentul Seriei a 10-a, va juca de această dată în deplasare la Șomcuta Mare pe terenul echipei locale, Progresul, care ocupă penultimul loc. 

În celălalt joc al rundei a 8-a din Seria a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, sâmbătă, cu începere tot de șa 15, se vor duela: Sportul 2007 Şimleu Silvaniei cu CS Minaur Baia Mare. Partida CSM Satu Mare  -  CM Zalău a fost amânată pentru 11 noiembrie.