Cele două formaţii bihorene din Liga a III-a la fotbal, CSC Sânmartin şi Luceafrul Oradea au susţinut sâmbătă ultimele verificări înaintea campionatului, care va debuta la finele săptămânii viitoare.

Nou-promovata CSC Sânmartin a evoluat pe teren propriu, la Sântion, împotriva arădenilor de la Şoimii Lipova, în compania căroara au remizat cu scorul de 2-2, după ce la pauză conduceau însă cu 1-0.

Golurile bihorenilor le-au reuşit Sebastian Brata şi Claudiu Popa, iar antrenorul Călin Cheregi a început jocul cu formula: Barabaş – Fl. Pop, S. Nogo, Lupşe, Arsene – S. Brata, Habakuk, Tiponuţ, I. Ban – Sorian şi Sg. Pop.

În repriza a doua au mai fost introduşi însă şi portarii Beke şi Biţiş, dar şi jucătorii de câmp: Pintea, Andraş, Cl. Popa, Vancea, Cristea, Cr. Jurca, Szabados şi Ov. Popa.

La rândul ei, Luceafărul Oradea a întâlnit tot o echipă din judeţul Arad, componentă a Ligii a III-a, sâmbătă în ultimul amical. Este vorba despre Naţional Sebiş. Meciul, care s-a disputat pe terenul arădenilor, s-a încheiat tot la egalitate, dar cu scor alb, 0-0.

Antrenorul luceferilor, Dragoş Militaru, a început partida cu: Filip – Fl. Drăgan, Core, D. Pop, Papp – Prejmerean, Ahmed, Paşca, Mitrică – Paraschiv şi Maxim.

Pe parcurs l-a mai introdus însă şi pe portarul Răileanu, dar şi pe jucătorii de câmp Ţepelea, Costea şi Lăsconi.

Reamintim că în prima etapă a noii ediţii de campionat din Liga a III-a, CSC Sântinon şi Luceafărul Oradea se vor întâlni în meci direct.

Partida este programată vineri, 23 august, de la ora 18, la Sântion.