Campioana județului Bihor la fotbal, formația CSC Sînmartin va disputa în acest sfârșit de săptămână meciul tur din barajul de promovare în Liga a III-a, în compania reprezentantei județului Maramureș, echipa CS Minaur Baia Mare.

Conform tragerii la sorți, prima manșă a barajului de promovare se va disputa pe terenul campioanei Maramureșului, sâmbătă, de la ora 18.

Meciul este programat pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare și va opune două formații care au câștigat clar campionatul Ligii a IV-a în seriile județene din care au facut parte.

Reamintim că Luceafărul Oradea s-a impus detașat în Bihor, terminând competiția cu 19 puncte avans față de cea de-a doua clasată, după ce a strâns 24 de victorii, 4 rezultate de eaglitate și 2 înfrângeri, în cele 30 de meciuri disputate.

De partea cealaltă, Minaur Baia Mare a câștigat Seria de Sud a județului Maramureș, cu 17 victorii și 3 înfrângeri, iar în finala județului s-a impus cu 4-0 în deplasare și 7-0, pe teren propriu, în fața câștigătoarei Seriei de Nord, Bradu Vișeu de Sus.

După felul cum s-au impus în campionatele Ligii a IV-a în care au participat cele două echipe, se anunță un joc disputat sâmbătă, neexistând o favorită, fiecare combatantă mizând pe dorința de promovare.

Conform antrenorului-jucător de la CSC Sînmartin, Ovidiu Morna, obiectivul în jocul de la Baia Mare, de sâmbătă, pentru bihoreni, este acela de a obține un rezultat cât mai bun, care să le permită să abordeze cât mai ușor promovarea în returul de peste o săptămână, care va avea loc la Sînmartin, pe 30 iunie, de la ora 17:30, la Baza Sportivă „Luceafărul”.