Poloiştii de la CSM Oradea au încheiat duminică evoluţia de la primul turneu al Superligii Naţionale, ediţia 2020-2021. În ultima partidă, de la turneul de la Focşani, elevii antrenorului Dorin Costrăş au întâlnit rivala la titlu, Steaua, echipă în faţa căreia au trebuit să se recunoască din nou învinşi, cu scorul de 5-8.

În primul sfert s-a marcat un singur gol, reuşit de stelişti, pentru ca până la pauza mare bucureştenii să se desprindă pe tabelă la 3-1, după ce în repriza a II-a au marcat de două ori.

Sfertul III a fost cel mai prolific în goluri, echipa bucureşteană înscriind de patru ori, iar CSM de două ori. În acest fel, în ultima pauză scorul a fost 7-3 pentru bucureşteni.

Ultimele opt minute au fost câştigate de elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu, care au marcat de două ori, faţă de unul singur al adversarilor. Astfel, ultima sirenă a consfiinţit victoria Stelei cu 8-5.

În acest derby al turneului, golurile orădenilor au fost marcate de: Vlad Georgescu – 2, Viktor Kovats, Albert Vătrai şi Bogdan Remeş - câte un gol fiecare. De cealaltă parte, de la stelişti, Georgian Fulea a înscris 3 goluri, Mihnea Gheorghe şi Tiberiu Negrean – 2 goluri, iar Nicolae Oanţă – 1 gol.

De precizat că de la CSM Oradea au fost eliminaţi în această partidă Dragoljub Rogac şi Silvian Colodrovschi.

După turneul de la Focşani, cu un bilanţ general de 5 victorii şi o înfrângere, formaţia CSM Oradea se situează pe locul al II-lea în clasament, după Steaua, care are punctaj maxim.

Superliga Naţională de polo va mai programa în această fază încă un turneu, care va avea loc în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie. Deocamdată însă, locul de desfăşurare al lui nu a fost stabilit.