Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea îşi încep miercuri seara seria jocurilor din Grupa J a FIBA Europe Cup.

În prima partidă, roş-albaştrii se duelează cu Patrioti Levice, nimeni alta decât campioana Slovaciei.

Jocul este programat cu începere de la ora 19, la Oradea Arena.

Reamintim că din grupă mai fac parte şi formaţiile Legia Varșovia din Polonia şi Kataja Basket din Finlanda.

Pentru CSM CSU Oradea jocul de miercuri seara va fi cel de-al 55-lea meci în FIBA Europe Cup. De altfel, echipa bihoreană este o echipă de top a acestei competiţii, întrucât ca număr de meciuri disputate în FIBA Europe Cup se situează pe un onorabil loc 3, fiind devansată doar de Bakken Bears din Danemarca și Donar Groningen din Olanda.

În ceea ce o priveşte pe Patrioti Levice, aceasta este cea de-a doua echipă din Slovacia pe care CSM CSU Oradea o întâlneşte în cupele europene, după Prievidza, cu care bihorenii s-au duelat în sezonul 2016-2017, când roș-albaștrii s-au impus de fiecare dată, într-o dublă confruntare din primul tur de calificare al Basketball Champions League.

Palmaresul echipei din localitatea slovacă Levice cuprinde 4 titluri naționale (în 2011, 2018, 2022 și 2023), o cupă națională (în 2019) şi un trofeu Alpe Adria (cucerit în 2022). Așadar, după cum remarcă site-ul clubului CSM, oponentul de miercuri seara al bihorenilor a reuşit pentru prima dată în istorie să-și apere titlul național. De asemenea, pe parcursul ultimilor șase ani a reușit să cucerească cinci trofee în trei competiții diferite.

Bilete pentru meciul de miercuri seara pot fi achiziţionate online, dar şi de la casieria CSM Oradea, în ziua meciului, în intervalul orar 9-15. În plus, casa de bilete de la Oradea Arena va fi deschisă de la ora 18. Abonamentele sunt valabile pentru acest meci.

Iată programul complet al echipei CSM CSU Oradea în Grupa J din FIBA Europe Cup:

18 Octombrie 2023, Etapa 1, CSM CSU Oradea - Patrioti Levice

25 Octombrie 2023, Etapa 2, Kataja Basket - CSM CSU Oradea

1 Noiembrie 2023, Etapa 3, Legia Varșovia - CSM CSU Oradea

8 Noiembrie 2023, Etapa 4, Patrioti Levice - CSM CSU Oradea

15 Noiembrie 2023, Etapa 5, CSM CSU Oradea - Kataja Basket

22 Noiembrie 2023, Etapa 6, CSM CSU Oradea - Legia Varșovia

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!