Baschetbaliştii echipei campioane CSM CSU Oradea au revenit la antenamente după vacanţa de vară. Reunirea elevilor antrenorului Cristian Achim a avut loc, duminică, la Arena Antonio Alexe.

Prima şedinţă de pregătire - care s-a desfăşurat în aer liber, pe pista de alergare din incinta terenurilor de tenis ale bazei sportive din care face parte şi Arena Antonio Alexe - a avut loc în formulă restrânsă, sub comanda specialistului în pregătirea fizică, Marius Marinău.

Antrenamentul a avut scopul de a-i reacomoda pe sportivi cu efortul, urmând ca pe parcursul zilelor viitoare nivelul de intensitate şi durata antrenamentelor să crească.

La reunire au fost prezenţi şapte jucători: Aaron Broussard, Tudor Fometescu, Edi Petrescu, Cătălin Baciu, Dragan Zekovic, Darius Meluţ şi Kris Richard.

Alături de aceştia au fost prezenţi antrenorii Cristian Achim, Milan Mitrovic şi Radovan Markovic, preparatorul fizic Marius Marinău, medicul Alin Iova şi kinetoterapeutul Cristian Dan. De asemenea, a fost prezent şi directorul clubului, Şerban Sere.

Jucătorii Nikola Markovic, Arturas Valeika şi Sean Barnette urmează a se alătura echipei pe parcursul zilelor următoare, iar Giordan Watson şi Bobe Nicolescu, care se află în programul echipei naţionale a României, vor reveni la Oradea pe 22 august.

După cum transmite conducerea clubului orădean pe site-ul oficial, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se vor pregăti pe plan local în următoarele două săptămâni, când vor avea loc antrenamente fizice, pe pista de alergare, în pădure, pe stadion şi în sala de forţă, dar vor fi programate şi antrenamente specifice, în sala de baschet.

Primul joc amical este programat pentru data de 29 august, de la ora 18, în Ungaria, cu DEAC Debrecen. Primul amical de la Oradea va avea loc pe 31 august, în compania celor de la Szedeak Szeged.