Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au încheiat anul cu o înfrângere, pe care au suferit-o joi seară la Târgu Mureş, în faţa formaţiei locale, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 15-a a Conferinţei B din Liga Naţională.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 88-83 în favoarea formaţiei gazdă, care a întrerupt, astfel, seria de 11 victorii consecutive pe care le-au avut elevii antrenorului Cristian Achim în campionatul intern.

Orădenii au dominat primul sfert, dar apoi gazdele au controlat jocul şi au reuşit să se impună. Astfel, pe sferturi, s-a consemnat: 14-24, 29-24, 28-20 şi 17-15.

Erick Neal a fost principalul marcator al vicecampioanei în această partidă, cu 21 de puncte, în timp ce Donatas Tarolis l-a secondat, cu 16 puncte. Au mai marcat pentru CSM CSU: Gotcher şi Nicolescu - câte 9 puncte, Arledge - 7, N. Pearson - 6, K. Richard, C. Baciu 5 şi L. Freeman - câte 5 puncte.

De partea cealaltă, MVP-ul mureşenilor a fost muntenegreanul Goran Martinic, autor a 27 de puncte şi a 6 pase decisive.

CSM CSU Oradea încheie, astfel, anul 2023 cu 11 victorii şi două înfrângeri în Conferinţa B, unde ocupă primul loc, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Argeş Piteşti. CSM Târgu Mureş este pe locul 3, cu 22 de puncte.

În primul joc din 2024, formaţia bihoreană va evolua pe teren propriu, pe data de 5 ianuarie, cu CSM Petrolul Ploieşti.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!