Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au programat meci pe teren propriu în acest sfârşit de săptămână.

În etapa a 6-a din din sezonul regulat al Ligii Naţionale, bihoreni îi vor întâlni sâmbătă seară, de la ora 18:30, pe cei de la CSM Târgu Mureş, într-un joc în care pornesc favoriţi.

Cu un moral bun după victoria din Finlanda, din cadrul FIBA Europe Cup, jucătorii pregătiţi de Cristian Achim se așteaptă la victorie în duelul programat în Oradea Arena şi care va fi transmis în direct de DigiSport și PrimaSport.

Revenirea lituanianului Donatas Tarolis a schimbat în bine faţa echipei orădene, care a obţinut şi rezultate pozitive în ultimele confruntări.

De altfel în campionat, în acest început de sezon al Conferinţei B, CSM-ul are 3-1 la general, în timp ce adversarii de sâmbătă, mureșenii, vin cu un bilanţ de 2-2.

„Echipa antrenată de Cristian Achim are o serie activă de trei victorii în LNBM și a câștigat patru din ultimele cinci partide oficiale disputate, aflându-se pe un trend ascendent din punct de vedere al încrederii și al exprimării în teren, cu toate că existe numeroase elemente ce nu funcționează în continuare la nivelul scontat”, a precizat site-ul clubului orădean înaintea acestui joc.

Cei de la CSM Tîrgu Mureș vin la Oradea după ce au suferit un eşec drastic pe teren propriu, la o diferenţă de 22 de puncte, în faţa celor de la CS Vâlcea 1924.

După cum mai anunţă clubul orădean, CSM CSU beneficiază la acest joc de întreg lotul, fapt care îi plasează pe elevii antrenorului Cristian Achim ca mari favoriţi ai duelului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!