Meciul decisiv al semifinalei Ligii Naţionale la baschet masculin dintre CSM CSU Oradea şi CSO Voluntari se va desfăşura marţi seară de la ora 19 la Oradea Arena.

Se anunţă o partidă foarte disputată, întrucât cele două echipe se află la egalitate după primele patru jocuri, scor 2-2 la general. Astfel, dacă în primele două meciuri, de la Oradea, CSM CSU şi-a valorificat avantajul terenului propriu şi a câştigat de fiecare dată, la Voluntari, gazdele de la CSO s-au impus la rândul lor. Ca urmare, totul se va decide marţi seară, când orădenii contează şi pe aportul publicului, care se aşteaptă să-i ducă spre victorie.

După cum transmite clubului orădean, formaţia antrenată de Cristian Achim va miza pe o formulă completă de joc la confruntarea decisivă a seriei cu CSO Voluntari, cum însă, la fel, şi cei de la CSO Voluntari au apţi toţi jucătorii.

Pentru a tranşa această semifinală şi pentru a ajunge din nou în ultimul act al campionatului, nu este suficient ca orădenii să fie încurajaţi de public, ci trebuie să îşi schimbe evoluţia faţă de ultimele două partide, fapt recunoscut şi de club, pe site-ul oficial.

"CSM CSU Oradea are de îmbunătăţit mai multe aspecte în propriul joc, pe ambele faze ale jocului. Asta în condiţiile în care bihorenii au permis foarte multe situaţii favorabile adversarului, fie prin prisma nivelului sub aşteptări din punct de vedere al duelurilor unu la unu, cât şi prin cea a faptului că spacing-ul formaţiei antrenate de Ainars Bagatskis a pus în dificultate planul tactic al echipei de pe Crişul Repede în partidele de la Voluntari. Procentajul bihorenilor a lăsat foarte mult de dorit la ultima apariţie. De altfel, CSM CSU Oradea a fost în permanenţă mult în urma adversarului la meciul 3. Unul în care roş-albaştrii au fost foarte aproape să încaseze 100 de puncte, adică şi defensiva la modul general a rămas datoare în mod vizibil. Lucru care s-a repetat în mare măsură la meciul 4", precizează site-ul CSM.

Jocul cu numărul 5 al semifinalei Ligii Naţionale de baschet masculin Getica 95 dintre CSM CSU Oradea şi CSO Voluntari, de marţi de la ora 19, va fi transmis în direct pe Digi Sport, Prima Sport şi pe YouTube, pe FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!