Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea debutează pe teren propriu, miercuri seara, în noua ediţie a campionatului Ligii Naţionale. Astfel, de la ora 18, la Oradea Arena, bihorenii vor primi replica formaţiei Steaua Bucureşti, în prima etapă a sezonului regulat.

Deşi este un duel care opune vicecampioana şi o echipă nou promovată, meciul dintre CSM CSU Oradea şi Steaua Bucureşti are şi o altă conotaţie. Astfel, una dintre cele mai succes echipe din baschetul românesc din ultimii ani, CSM CSU Oradea, o va întâlni pe cea cu o bogată tradiţie şi cu rezultate deosebite de-a lungul timpului pe plan internaţional.

Jocul va fi şi un duel al roş-albaştrilor, urmând a se întâlni roş-albaştrii orădeni cu cei bucureşteni.

Pentru CSM CSU Oradea acesta este şi primul joc oficial pe teren propriu în noul sezon, după ce primele meciuri le-a avut în Turcia, la Antalya, în turneul de calificare în Basketball Champions League. Astfel, suporterii bihoreni pot să vadă la lucru, la un joc oficial, şi noutăţile CSM-ului, cum ar fi Travante Williams și Kalif Young (care, cu acest prilej, vor debuta în Liga Naţională), Brandon Brown, Sayeed Pridgett, Paulius Petrilevicius şi, nu în ultimul rând, orădeanul Rolland Torok, care s-a întors acasă.

În ceea ce priveşte formaţia bucureşteană, aceasta, după ce a promovat, şi-a transferat o serie de jucători pentru a face faţă rigorilor primului eşalon. Steliştii au în lot şase jucători nord-americani, dar îl au şi pe Andrei Mandache, apreciat şi de orădeni, pe când acesta activa în echipamentul CSM-ului.

Jocul CSM CSU Oradea – Steaua Bucureşti din prima etapă a Ligii Naţionale la baschet masculin va debuta la ora 18, însă porțile Oradea Arena se vor deschide la ora 17. Meciul va fi transmis şi la DigiSport și PrimaSport, dar şi online, pe platforma YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!