Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea încep luni seară seria jocurilor din TOP 10 în Liga Națională. Bihorenii, care ocupă locul 2 în urma punctajului acumulat în Conferinţa B a primei faze a campionatului, vor evolua în deplasare, la Bucureşti, cu Rapid, în prima dispută din faza a II-a a competiţiei naţionale.

Meciul este programat cu începere de la ora 19.30, la Sala Rapid şi contează pentru etapa a 19-a din sezonul regulat al Ligii Naţionale Getica 95, urmând a fi transmis în direct pe Digi Sport, Prima Sport, dar şi pe canalul de YouTube FRB TV.

Se anunţă o partidă interesantă şi prin prisma faptului că jocul va opune două dintre primele patru clasate în ierarhia finală a campionatului național din ediția anterioară.

În prezent, la startul TOP 10 din actuala ediţie a Ligii Naţionale, dacă CSM CSU se află pe locul 2, cu un bilanţ de 6 victorii şi 2 înfrângeri, rapidiştii sunt pe penultimul loc, poziţia a 9-a, cu un bilanţ de 3-5.

„Începe TOP 10. Din acest moment nu mai există meciuri fără miză și nici meciuri ușoare. Deoarece în prima fază am avut și meciuri ușoare. De asemenea, am avut meciuri lipsite de miză, atât pentru echipa noastră, cât și pentru adversar. Din acest moment însă începe bătălia pentru un loc cât mai bun în clasamentul final, pe baza căruia se va stabili tabloul pentru play-off. Vom debuta în deplasare, pe terenul lui Rapid București, o echipă despre care știm că este foarte bună, cu jucători rutinați și extrem de periculoși. De asemenea, echipa lor este condusă de un antrenor foarte bun și extrem de experimentat”, a declarat antrenorul echipei CSM CSU Oradea, Cristian Achim, înaintea deplasării spre Bucureşti.

Prima etapă din TOP 10 a Ligii Naţionale de baschet masculin a programat deja trei jocuri, încheiate astfel: CSM Târgu Mureş - U BT Cluj 85-95, CSM CSU Constanţa - Dinamo Bucureşti 98-52 şi BC CSU Sibiu – CSO Voluntari 86-79.

Tot luni, dar de la ora 17.30, are loc disputa dintre CSM Corona Braşov şi FC Argeş Piteşti.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!