După ce şi-au împărţit victoriile la Oradea, echipele de baschet CSM CSU Oradea şi BC Mureş se mută acum la Tg. Mureş, unde, sâmbătă seară şi luni seară, vor disputa jocurile cu numerele 3 şi 4 ale finalei Ligii Naţionale, ediţia 2015-2016.

Prima partidă este programată sâmbătă, de la ora 20, iar fanii orădeni care n-au putut face deplasarea la Tg. Mureş îşi vor putea urmări favoriţii pe ecranul gigant instalat de conducerea clubului CSM şi Primăria municipiului Oradea în Piaţa Unirii, în acelaşi loc în care suporterii orădeni au putut vedea şi evoluţia echipei de polo.

Partida a treia a finalei, de sâmbătă de la Tg. Mureş, va fi arbitrată de Marius Ciulin, Alin Faur şi Costin Bogdănescu, iar comisar din partea Federaţiei Române de Baschet a fost delegat Raduly Zoltan.

Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, iar baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au făcut deplasarea la Tg. Mureş cu gândul de-a obţine cel puţin o victorie.

Jocul al patrulea, de luni, va avea ca oră de start tot ora 20 şi va putea fi urmărit pe micul ecran în transmisiunea  celor de la Digi Sport.

În jocurile de la Oradea, CSM CSU s-a impus mai întâi cu 85-79, iar apoi, în meciul al doilea, mureşenii au câştigat cu 77-71. În acest fel, seria partidelor, care se desfăşoară după sistemul "cel mai bun din cinci confruntări", se reia de la scorul general de 1-1.