Formaţia de baschet masculin CSM CSU Oradea va susţine pe teren propriu primele jocuri din luna mai. "Leii roşii" vor găzdui în această săptămână, joi şi vineri, turneul 14 A din Liga Naţională, urmând să se confrunte joi cu rivala U BT Cluj, iar vineri cu Steaua.

Acesta va fi cel de-al şaptelea turneu de baschet pe care îl va găzdui în sezonul competiţional 2020-2021 Arena Antonio Alexe. În arenă s-au mai desfăşurat câte un turneu din Cupa României şi FIBA Europe Cup, dar şi alte patru turnee din Liga Naţională.

În turneul din această săptămână, de joi şi vineri, vor avea loc câte două partide pe zi. Joi, 6 mai, în deschiderea turneului, de la ora 16.45, CSA Steaua Bucureşti se va confrunta cu SCM Timişoara, pentru ca de la ora 19.45, CSM CSU Oradea să susţină cel mai dificil joc în compania liderului autoritar al competiţiei, U BT Cluj-Napoca.

Vineri, de la ora 16.45, SCM Timişoara va întâlni echipa U-BT Cluj-Napoca, iar de la 19:45, CSM CSU Oradea se va duela cu CSA Steaua Bucureşti.

Toate jocurile vor fi televizate şi transmise în direct la DigiSport şi LookSport, dar şi pe internet, pe canalul YouTube FRB TV. În conformitate cu restricţiile anti-COVID-19 în vigoare, accesul publicului în tribune nu este permis.