Baschetbaliştii de la campioana CSM CSU Oradea s-au deplasat la Târgu Mureş, unde în perioada 1-3 septembrie, vor susţine trei jocuri de pregătire.

Formaţia pregătită de antrenorul Cristian Achim va întâlni, astfel, în acest sfârşit de săptămână trei echipe din primul eşalon baschetbalistic al României, în continuarea procesului de pregătire a noului sezon competiţional.

În prima confruntare de la turneu de la Târgu Mureş, "roş-albaştrii" întâlnesc joi seară, de la ora 19, echipa Phoenix Galaţi, vineri de la ora 16:30 se vor întâlni cu 
BCM Olimpic Baia Mare, iar sâmbătă vor susţine ultimul meci, la 16.30 sau 19, în funcţie de rezultatele consemnate vineri.

Conform site-ului clubului orădean, toate cele trei sunt jocuri de verificare, cu menţionea că meciul de joi este unul amical, iar cele de vineri şi sâmbătă fac parte din programul Cupei Mureş.

Lotul deplasat la Târgu Mureş de antrenorul Cristian Achim îi include pe Branko Mirkovic, Cătălin Petrişor, Muhamed Pasalic, Martin Zeno, Sean Barnette, Zarko Comagic, Bobe Nicolescu, Dani Tămăşdan, Titus Nicoară, Bogdan Ţîbîrnă, Sergiu Pop şi Sean Denison. Cum s-a întâmplat şi la turneul de la Sibiu, Rareş Paşca şi Andrei Mandache vor absenta, ambii urmând programe de recuperare după problemele medicale cu care s-au confruntat.