Baschetbalistul american Mark Ogden va evolua şi în următorul sezon pentru formaţia CSM CSU Oradea. Acesta a semnat un nou angajament cu clubul bihorean.

În vârstă de 28 ani, înalt de 2.06 metri şi jucător de pozițiile 4-5, Mark Ogden este la Oradea de la începutul acestui an calendaristic. În acest timp, el a jucat pentru CSM CSU de 24 de ori în Liga Națională, unde a avut o medie de 10.8 puncte pe meci. De asemenea, el a mai evoluat pentru roş-albaştri de şase ori în FIBA Europe Cup, unde are o medie de 10.0 puncte pe meci.

Originar din San Diego, Mark Ogden se află la cel de-al şaselea sezon ca jucător profesionist. Până să ajungă la Oradea, el a mai evoluat şi pentru: Sporting Lux (Luxemburg), Olympus (Georgia), College Park Skyhawks (G-League), s.Oliver Wurzburg (Germania) și BM Slam Stal Ostrow (Polonia).

„CSM CSU Oradea contează pe serviciile lui Mark pentru a acoperi atât la poziția 4, cât și la poziția 5. El aduce un nivel de intensitate foarte bun, fiind un jucător atletic, ce poate să aibă efect în ambele faze ale jocului. De asemenea, Ogden dispune de o aruncare solidă de la semidistanță și distanță”, au transmis reprezentanții CSM. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!