După victoria din debutul grupelor FIBA Europe Cup, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea îşi continuă parcursul din actualul sezon competiţional tot pe teren propriu, cu un joc programat în campionat, în compania celor de la CSO Voluntari, sâmbătă cu începere de la ora 17:15, la Oradea Arena.

Programat în runda cu numărul 4 din Liga Naţională, jocul dintre cele două formaţii se anunţă derby-ul etapei din acest sfârşit de săptămână, urmând a se întâlni două echipe aflate în partea superioară a clasamentului, CSM CSU Oradea cu 3 victorii din 3 partide, iar CSO Voluntari cu 2 succese în 3 jocuri.

Interesant este că cele două formaţii care se vor întâlni în Oradea Arena vin după ce ambele au câştigat la jumătatea acestei săptămâni dueluri în cupele europene în faţa unor adversari din Polonia. Astfel, dacă CSM CSU a întrecut miercuri Spojnia Stargard în FIBA Europe Cup, în schimb ilfovenii de la Voluntari au depăşit echipa Dziki Varşovia cu scorul de 103-83  în European North Basketball League.

Pentru CSM CSU jocul din acest weekend va fi cel de-al treilea duel consecutiv pe teren propriu în decurs de o săptămână.

Se anunţă, astfel, un joc foarte interesant între două combatante care au pierdut un singur duel în noul sezon, cei drept orădenii din şase partide, iar cei de la Voluntari din patru meciuri.

La echipa din Voluntari este legitimat şi fostul jucător al CSM-ului, Titus Nicoară.

Jocul dintre CSM CSU Oradea şi CSO Voluntari, care reprezintă şi o reeditare a semifinalei sezonului trecut a campionatului intern, va fi televizat, urmând a fi putea fi văzut pe canalele Digi Sport 4 şi Prima Sport 4, dar şi online pe canalul de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!