Primul duel oficial din noul sezon dintre baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea şi cei de la U BT Cluj Napoca se va desfăşura în acest weekend, duminică seara, pe terenul campioanei, la BT Arena.

Jocul dintre U BT şi CSM CSU contează pentru etapa a 2-a a sezonului regulat din Liga Naţională şi va începe de la ora 19, urmând a fi transmis în direct de Digi Sport şi Prima Sport, dar şi pe canalul de YouTube FRB TV.

Cu toate acestea, suporterii echipei bihorene sunt îndemnaţi să ajungă la Cluj şi să susţină echipa din tribună. "Este cert că echipa are nevoie de sprijinul propriului public în această deplasare dificilă", au transmis conducătorii CSM-ului.

La Cluj, trupa orădeană s-a deplasat fără Rolland Torok, care acuză o problemă medicală. În rest, tot lotul este valid. De partea cealaltă, de la gazde va absenta cubanezul Karel Guzman.

Reamintim că în debutul noii ediţii de campionat a Ligii Naţionale, CSM CSU Oradea s-a impus fără probleme acasă, cu scorul de 94-67, în faţa steliştilor bucureşteni.

În schimb, clujenii vor debuta cu acest prilej în noul sezon al primului eşalon. Ei au mai jucat însă în Euro Cup, cedând în faţa celor de la Cedevita Olimpija Ljubljana, după ce au avut iniţiativa până către final.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!