Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat în această săptămână la București, unde miercuri vor disputa un nou joc în cadrul Ligii Naţionale.

În etapa a 9-a a Conferinţei B, „roş-albaştrii” se vor duela cu echipa de pe ultimul loc, BC Laguna Bucureşti, într-o partidă care va debuta de la ora 17, se va disputa la Arena de Baschet şi va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube FRB TV.

Jucătorii formaţiei orădene pornesc mari favoriţi în această dispută, ei venind şi după o serie de zece victorii consecutive. De altfel, CSM-ul nu a mai pierdut din 16 octombrie, atunci când a cedat la Timișoara, în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale.

De cealaltă parte, Laguna București se situează pe ultimul loc al conferinței, fiind fără victorie în cele șapte partide oficiale disputate până acum în actualul sezon competițional.

Echipa bucureşteană are, însă, un nou antrenor, în persoana lui Milan Minic, „o legendă a antrenoratului în baschetul ex-iugoslav”, după cum îl descrie clubul orădean.

Pentru acest joc de la Bucureşti, echipa CSM CSU Oradea nu se va baza pe căpitanul Bobe Nicolescu. Acesta nu a făcut deplasarea, el confruntându-se cu „o răceală puternică”, după cum a transmis conducerea clubului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!