Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea îşi încep în acest sfârşit de săptămână seria jocurilor din TOP 10, cea de-a doua fază a campionatului Ligii Naţionale. Trupa bihoreană întâlneşte, sâmbătă, în deplasare, echipa FC Argeş Piteşti.

Jocul este programat cu începere de la ora 17:30, la Sala Sporturilor Trivale, urmând a fi transmis în direct pe canalul de YouTube FRB TV.

După cum anunţă organizatorii, va fi ultimul meci disputat de argeșeni în vechea sală din oraș, urmând ca de luna viitoare, alb-violeții să se mute în noua sală Pitești Arena.

CSM CSU Oradea a intrat în grupa locurilor 1 – 10 cu 7 victorii şi o înfrângere, pe care le-a acumulat în Conferinţa B a Ligii Naţionale. Ca urmare, „roş-albaştrii” ocupă locul 1, la egalitate cu U BT Cluj la startul acestei faze a competiţiei. Pe III se află Rapid Bucureşti, cu 6 victorii şi 2 înfrângeri, în timp ce pe locurile IV-V se situează Dinamo şi CSO Voluntari, cu câte 4 victorii şi 4 înfrângeri.

Adversarul din prima etapă a noii faze pentru CSM CSU, echipa piteşteană ocupă locurile 8-10, cu 2 victorii şi 6 înfrângeri, la egalitate cu CSU Sibiu şi Athletic Constanţa.

De menţionat că echipa antrenată de Cristian Achim a câștigat ultimele trei meciuri directe disputate în compania celor de la FC Argeș Pitești. Este vorba despre jocurile din finala mică a Ligii Naționale din sezonul precedent, respectiv duelul din faza de calificare a Cupei României din actualul sezon.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!