După victoriile de acasă, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat duminică la Piteşti, unde vor continua seria jocurilor cu formaţia BCM U FC Argeş, din cadrul semifinalei Ligii Naţionale.

Meciul 3 este programat luni seară, de la ora 18, în Sala Sporturilor Trivale din Piteşti.

Dacă vor reuşi să se impună şi în acest meci, elevii antrenorului Cristian Achim vor obţine accesul din nou în marea finală a campionatului. În caz contrar, se va disputa şi partida a patra a seriei semifinalei, care ar urma să aibă loc în cursul zilei de miercuri, 2 iunie.

"Leii roşii" pornesc totuşi favoriţi în confruntarea de luni, deşi vor evolua în deplasare. Aceasta şi după prestaţia din primele două dispute de la Oradea, când s-au impus destul de clar, la diferenţe de 24, respectiv 20 de puncte.

Demn de apreciat este faptul că în întâlnirile de la Arena Antonio Alexe, jucătorii CSM-ului au încasat de fiecare dată mai puţin de 60 de puncte pe meci.

"Delegaţia oficială a clubului a fost declarată aptă din punct de vedere epidemiologic pentru efectuarea acestei deplasări. Echipa nu este ferită de anumite probleme cauzate de accidentări, fiind sfârşit de sezon, iar nivelul de angajament din primele două partide ale semifinalei şi-au pus amprenta asupra jucătorilor, însă există speranţe că toţi sportivii vor fi apţi de joc la ora următoarei confruntări", precizează conducerea clubului bihorean într-o informare pe site-ul oficial.

Partida de luni de la ora 18, dintre BCM U FC Argeş Piteşti şi CSM CSU Oradea va putea fi urmărită în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport şi Look Sport.