După eşecul lamentabil de pe teren propriu din etapa a doua a noului sezon din Liga Naţională, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat acum la Craiova, unde întâlnesc echipa locală SCM U.

Partida este programată miercuri, cu începere de la ora 17:30, în Sala Polivalentă din localitate, şi contează pentru etapa a III-a a Conferinţei B din ediţia 2023-2024 a Ligii Naţionale.

Este interesant de urmărit cum CSM CSU Oradea va încerca să reacționeze după evoluţia dezastruoasă din jumătatea a doua a meciului cu sibienii, mai cu seamă că există în continuare probleme de efectiv. Astfel, dintre Donatas Tarolis şi Erick Neal, care au lipsit la meciul cu BC CSU Sibiu, doar Neal şi-a revenit, dar nici el 100%.

Ca urmare, şi la acest meci antrenorul Cristian Achim are lotul de jucători este incomplet. Pe lângă Donatas Tarolis, indisponibil a devenit şi Kris Richard, dar și tânărul Raul Mureșan, aceștia neefectuând deplasarea la Craiova.

Se anunță o nouă misiune dificilă pentru baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea. Jocul va putea fi urmărit pe micul ecran în transmisiunea celor de la Digi Sport şi PrimaSport, dar şi pe internet, pe canalul de Youtube FRB TV.

Tarolis este în recuperare după accidentarea suferită la cot, iar Richard și Mureșan sunt ținuți la pat de răceli puternice, după cum transmite clubul bihorean.

Dacă CSM CSU Oradea va fi la cel de-al doilea joc din actualul sezon al Ligii Naţionale, echipa craioveană se află la primul joc în actuala stagiune. Aceasta pentru că oltenii și-au amânat primele două partide în contextul prezenței lui George Blaj-Voinescu la loturile naționale 3×3 ale României.

„Dat fiind acest fapt, informațiile referitor la oponent sunt puține. Mai ales prin prisma faptul că alb-albaștrii au schimbat aproape din temelii lotul de jucători, iar disponibilitatea lui Giordan Watson este necunoscută, el ratând ultimele luni ale sezonului precedent din cauza unei accidentări. Fostul jucător al CSM-ului a absentat la turneul de cupă de luna trecută și este neclar dacă va evolua în confruntarea de miercuri”, transmite clubul orădean pe site-ul oficial, unde reaminteşte că în sezonul precedent, CSM CSU Oradea s-a impus de două ori în confruntările cu SCM U Craiova.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!