Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea dispută, miercuri, primul joc din Grupa locurilor 1-6 din Liga Naţională. Clasată pe locul 4 la finele sezonului regulat, formaţia bihoreană se va duela în prima etapă din TOP 6 cu echipa de pe locul 3, BC SCM Timişoara.

Jocul este programat miercuri seară, de la ora 18, la Sala Constantin Jude din Timişoara. Întâlnirea va fi transmisă în direct de DigiSport, iar, după cum se precizează pe site-ul clubului CSM Oradea, "suporterii care doresc să efectueze deplasarea în Banat trebuie să ştie că preţul unui bilet este de 10 lei".

De menţionat că ambele echipe au câte 15 victorii şi 7 înfrângeri în sezonul regulat, dar formaţia din Banat a câştigat ambele confruntări directe cu CSM CSU Oradea.

Interesant de precizat este însă şi faptul că acesta va fi cel de-al treilea meci consecutiv pe care-l va susţine în această perioadă în deplasare, echipa orădeană. Aceasta pentru că CSM CSU a jucat ultimele două jocuri ale fazei inaugurale la Timişoara, cu Timba, respectiv la Bucureşti, cu CSM Steaua.

Va fi, de asemenea, şi cel de-al treilea meci susţinut de CSM CSU Oradea la Timişoara în 20 de zile. Precedentele două s-au consemnat pe 8 şi 16 martie.


Etapa I a Grupei locurilor 1-6 din Liga Naţională la baschet masculin:

Marţi:

Ora 18:15 BCMU FC Arges Piteşti - BC CSU Sibiu (Digi Sport)

Ora 20:00 CSM Steaua Eximbank Buc - U-Banca Transilvania Cluj (Digi Sport)

Miercuri:

Ora 18:00 BC SCM Timişoara -  CSM CSU Oradea (Digi Sport)


Clasament:

1.

BC CSU Sibiu

18/4

40

2.

U-Banca Transilvania Cluj

18/4

40

3.

BC SCM Timişoara

15/7

37

4.

CSM CSU Oradea

15/7

37

5.

CSM Steaua Eximbank Buc

15/7

37

6.

BCMU FC Argeş Piteşti

13/9

35