Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au făcut deplasarea, în această săptămână, în Germania, acolo unde, miercuri seara, vor disputa meciul din etapa a 4-a a Grupei A din FIBA Europe Cup.

Aflați pe un trend ascendent, după două victorii consecutive, elevii antrenorului Cristian Achim pornesc încrezători, cu un moral bun, în acest joc în care adversari îi vor avea pe cei de la s.Oliver Wurzburg.

Meciul este programat de la ora 21 și va marca și un moment aniversar. Mai exact, partida va coincide cu împlinirea a cinci ani de la debutul „leilor roșii” în cupele europene, urmând să fie consemnat și jocul cu numărul 40 în arena internațională pentru orădeni.

Este interesant însă că la cinci ani după debutul absolut în cupele europene, formația roș-albastră se deplasează pentru prima dată în Germania pentru un meci oficial. Bihorenii au ajuns la Würzburg, oraș situat în landul Bavaria, pe râul Main, undeva la jumătatea distanței între Frankfurt am Main și Nürnberg, ambele orașe fiind mai mari, aflate la aproximativ 120 kilometri distanță. Orașul Würzburg are o populație de aproximativ 130.000 locuitori.

Pe lângă frumusețile locului, „roș-albaștrii” vor încerca să se bucure și de acest meci, în care își propun să facă o figură cât mai frumoasă, având acum și un moral bun, după succesul din fața echipei turce Sakarya.

Rramintim că la jumătatea grupei, CSM CSU Oradea are o victorie și două înfrângeri.

Partida  s.Oliver Wurzburg – CSM CSU Oradea va putea fi urmărită în direct pe canalul YouTube al FIBA.