Formaţia de baschet masculin CSM CSU Oradea va disputa, sâmbătă, un nou joc în deplasare. După ce miercuri au evoluat în Cipru, în FIBA Europe Cup, de această dată, orădenii vor juca sâmbătă, la Constanţa, în campionatul Ligii Naţionale.

"Roş-albaştrii" s-au întors în ţară de la Nicosia în cursul nopţii de joi spre vineri şi au aterizat pe aeroportul Otopeni, după cum transmite conducerea clubului, iar în cursul dimineţii de vineri au luat drumul Constanţei cu autocarul. Astfel, elevii antrenorului Cristian Achim au legat cele două deplasări.

În partida de sâmbătă, orădenii se vor duela cu echipa locală CSM Athletic, într-un joc ce va debuta de la ora 17, se va desfăşura în Sala Sporturilor din Constanţa şi va conta pentru etapa a 15-a a Conferinţei B din Liga Naţională.

Jucătorii de la CSM CSU Oradea sunt lideri în clasament, cu 11 victorii şi un singur eşec, dar vor da peste o echipă care a obţinut şapte victorii din primele 11 apariţii în actuala ediţie de campionat, ba mai mult, constănţenii au câştigat ultimele şase meciuri oficiale, incluzând patru în Liga Naţională şi două în Cupa României. Ca urmare, se anunţă un meci dificil.

"Roş-albaştrii vor conta pe toţi jucătorii din rotaţia de bază la jocul de la malul Mării Negre. Aceştia încearcă să reacţioneze după eşecul suferit în fieful lui Keravnos BC. Este un meci cu semnificaţie în lupta pentru calificarea în TOP 10, astfel încât soarta meciului de la Constanţa poate să aibă influenţă şi asupra situaţiei din faza a 2-a în sezonul regulat al LNBM", a transmis clubul orădean.

Bihorenii îşi doresc şi o revanşă, după ce la precedentul joc de la Constanţa, au pierdut în mod surprinzător.

Faţă de atunci însă, echipa de la malul Mării Negre are un lot mai competitiv, ce cuprinde cinci jucători străini, dar şi mai mulţi jucători autohtoni "a căror principală calitate este combativitatea", după cum mai notează CSM.

Jocul dintre CSM Athletic Constanţa şi CSM CSU Oradea nu va fi televizat, dar va putea fi urmărit în transmisiune directă pe canalul YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!