După succesul de la Craiova, baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea se pregătesc de un nou duel din cadrul Ligii Naționale. De această dată vor evolua acasă, la Oradea Arena, sâmbătă seară, cu începere de la ora 19:30, în compania piteștenilor de la FC Argeș.

Partida va conta pentru etapa a 4-a a campionatului, iar înaintea ei CSM CSU are un bilanț de o victorie și o înfrângere, în timp ce piteștenii vin la Oradea cu trei victorii și nicio înfrângere. Astfel, dacă roș-albaștrii au pierdut în fața Sibiului și au câștigat la Craiova, de partea cealaltă, alb-violeții vin în Bihor după ce au câștigat pe teren propriu cu Ploiești și Vâlcea și au învins în deplasare la Focșani.

Din păcate, CSM CSU Oradea se confruntă în continuare cu probleme de efectiv. Donatas Tarolis este indisponibil pentru această partidă, aflându-se în proces de recuperare după ce a suferit o fisură la cot. „Se depun eforturi pentru a-l avea disponibil pe Kris Richard, cel care a absentat la meciul precedent. El ar putea juca, dar nu va fi la capacitate maximă la ora acestui meci. Alți jucători se confruntă cu probleme medicale, dar este de așteptat să fie înscriși pe foaia de arbitraj a acestui meci”, a transmis clubul orădean pe site-ul oficial.

De menţionat că noul antrenor al lui FC Argeș Pitești, sârbul Nebojsa Vidic, mizează pe o rotație de bază alcătuită din zece jucători.

„Cu toate că echipa nu parcurge cel mai bun moment al existenței sale, dificultățile medicale împiedicând-o să se exprime la nivelul scontat și dorit, CSM CSU Oradea va încerca să obțină prima victorie pe teren propriu în noua ediție de campionat. Fără îndoială aportul suporterilor poate fi decisiv, astfel încât componenții echipei îi învită pe pasionații de baschet la Oradea Arena pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă mai puțin fastă”, se arată într-un mesaj al conducerii clubului CSM.

Reamintim că bilete de intrare se pot achiziționa prin intermediul platformei Eventbook.ro, iar abonamentele sunt valabile pentru acest meci.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la Oradea Arena, confruntarea va fi transmisă în direct pe Digi Sport și Prima Sport, dar și online, pe canalul de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!