Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor disputa în acest sfârşit de săptămână un nou joc rămas restant din cadrul campionatului Ligii Naţionale. Vineri seară, de la ora 19:15, trupa bihoreană va primi la Arena Antonio Alexe replica formaţiei BC Athletic Neptun Constanţa.

Meciul va avea loc la Arena Antonio Alexe, întrucât, după cum transmite clubul orădean, "echipa antrenată de Cristian Achim nu s-a antrenat până la această oră în Oradea Arena, motiv pentru care s-a luat decizia de a nu se muta cu efect imediat în noua sală. Acest lucru se va întâmpla însă treptat".

Vicecampionii se află într-o formă sportivă bună în prezent, ei având o serie de şase victorii consecutive, fapt care le-a adus un bilanţ general de 21-7.

Reamintim că în partida tur, la Constanţa, orădenii au fost învinşi surprinzător de cei de la BC Athletic Neptun cu scorul de 83-75, într-o confruntare care a avut loc pe data de 14 februarie.

În prezent, orădenii ocupă locul 4, cu 49 de puncte, în timp ce constănţenii sunt pe 11, cu 40 de puncte, ca urmare a unui bilanţ de 12 victorii şi 16 înfrângeri.

Orădenii sunt favoriţi înaintea jocului de vineri seară, având în vedere şi bilanţul jocurilor de acasă, care cuprinde 12 victorii în cele 14 partide susţinute.

Dat fiind că este un joc restant, Strahinja Jovanovic nu va avea drept de joc la această partidă pentru CSM CSU.

Cu un succes vineri seară, formaţia bihoreană va urca pe poziţia a III-a a clasamentului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!