Conducerea clubului CSM Oradea anunţă că a mai legitimat un jucător la echipa de baschet CSM CSU. Este vorba despre sârbul Strahinja Jovanovic.

Înalt de 1.85 metri şi în vârstă de 25 de ani, acesta se întoarce în România după ce în sezonul 2019-2020 a jucat la Steaua Bucureşti.

Strahinja Jovanovic evoluează la poziţia 1 şi vine în Liga Naţională după aproape doi ani petrecuţi în Polonia. El a jucat pentru Slask Wrocklaw în sezonul 2020-2021, echipă cu care a cucerit medalia de bronz.

A început sezonul 2021-2022 tot la Wrocklaw, dar pe parcursul stagiunii s-a transferat la Legia Varşovia. La Legia, Jovanovic a evoluat de 10 ori în FIBA Europe Cup, unde a avut medii statistice de 9.6 puncte.

În campionatul polonez, în acest sezon, Strahinja Jovanovic a bifat 22 de meciuri (8 cu Slask şi 14 cu Legia) şi a avut medii statistice de 9.2 puncte, 3.9 pase decisive, 2.2 recuperări şi 0.7 intercepţii în 25.2 minute pe partidă pentru 9.9 la eficienţă, conform datelor prezentate de conducerea clubului CSM.

După cum precizează site-ul oficial al clubului CSM Oradea, Strahinja Jovanovic îl va înlocui pe lituanianul Martynas Paliukenas în angrenajul echipei. Acesta din urmă a suferit o accidentare la încălzirea meciului de la Piteşti, iar de atunci urmează un program special de recuperare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!