Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea dispută miercuri seară jocul al treilea din semifinala Ligii Naţionale cu CSO Voluntari.

După ce primele două dispute au avut loc joi şi sâmbătă la Oradea, de această dată seria semifinalei se mută în judeţul Ilfov, pe terenul echipei din Voluntari.

Cum după primele două jocuri, CSM CSU are 2-0 la general şi cum sistemul de disputare a confruntării este de 3 din 5 sau cel mai bun din cinci întâlniri, orădenii mai au nevoie de un singur succes pentru a ajunge din nou în finala mare a campionatului intern.

Meciul este programat cu începere de la ora 19 la Sala „Gabriela Szabo” din oraşul ilfovean și va fi televizat.

În cazul unei victorii, roş-albaştrii vor obţine accesul spre ultimul act, acolo unde este calificată deja U BT Cluj, care a trecut cu 3-0 la general de FC Argeş Piteşti.

Vă reamintim că la Oradea CSM-ul s-a impus mai întâi cu 79-73 în faţa celor de la Voluntari, iar apoi, în jocul al doilea au câştigat mult mai clar, cu 96-76.

Totuşi, după cum precizează şi clubul orădean pe site-ul oficial, cei de la CSO Voluntari dispun de o serie de jucători extrem de periculoși în relația unu la unu. „Toți componenții formației antrenate de către Ainars Bagatskis sunt periculoși la semicerc și au capacitatea de a puncta cu generozitate”, arată sursa citată.

De partea cealaltă însă, echipa antrenată de Cristian Achim mizează pe un moral foarte bun, de pe urma căruia rezultă și o atmosferă pe măsură în cadrul grupului, după cum transmit reprezentanţii clubului bihorean.

„CSM CSU Oradea se deplasează la Voluntari în formulă completă și va încerca să obțină un succes care să o califice pentru a 7-a oară în finala campionatului național de baschet masculin al României”, se mai arată pe site.

Partida de la CSO Voluntari - CSM CSU Oradea va fi transmisă în direct pe Digi Sport 3 și Prima Sport 3. De asemenea, va putea fi urmărită şi online, pe canalul de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!