După ce săptămâna trecută a organizat turneul cu numărul 5 din Liga Naţională de baschet masculin, turneu care trebuia iniţial să se ţină la Miercurea Ciuc, în această săptămână, clubul CSM Oradea găzduieşte încă un turneu, cel cu numărul 6 din campionatul intern de baschet.

Timp de două zile, miercuri și joi, Arena Antonio Alexe va găzdui din nou jocuri din primul eşalon al baschetului masculin românesc. De menționat că acest turneu i-a fost rezervat echipei orădene încă de la începutul sezonului. 

Vor participa la turneul denumit 6 B, patru echipe: SCM U Craiova, Dinamo Bucureşti şi CSM CSU Oradea. Astfel, se anunţă jocuri mai dificile pentru "leii roşii" în această săptămână decât săptămâna trecută.

În prima zi, miercuri seara, de la ora 19, CSM CSU va întâlni echipa bucureşteană Dinamo, iar tot miercuri, dar de la ora 16, SCM U Craiova se va confrunta cu SCM Timişoara.

Joi, în ziua a doua, tot de la ora 19, "roş-albaştrii" se vor duela cu oltenii de la SCM U Craiova, pentru ca de la ora 16, Dinamo s-o aibă ca adversară pe SCM Timişoara.

Toate aceste meciuri vor putea fi urmărite în transmisiune directă pe platforma FRB TV (YouTube), iar după cum se ştie, potrivit normelor legale în vigoare, accesul publicului nu este încă permis la jocuri.

Ofiţerul de presă al clubului CSM Oradea, Adrian Micinic a precizat că a fost solicitată devansarea turneului "pentru ca echipa să poată efectua testul Covid-19 obligatoriu premergător plecării în Turcia pentru turneul FIBA Europe Cup cu 48 ore înaintea decolării avionului către Istanbul", altfel turneul din Liga Naţională ar fi trebuit să aibă loc joi şi vineri.

Până acum, în noua ediţie de campionat, CSM CSU Oradea a acumult 7 victorii şi 2 înfrângeri, fapt ce o plasează pe locul al 4-lea în clasamentul la zi.