Suporterii echipei de baschet CSM CSU Oradea îşi vor susţine favoriţii la Arena Antonio Alexe în meciul din acest weekend, programat sâmbătă seară, de la ora 18, în compania celor de la CSM Constanţa.

Jocul, care contează pentru etapa a 6-a a Ligii Naţionale, se va desfăşura în bătrâna sală orădeană şi nu în cea nouă, fiindcă Oradea Arena este ocupată în acest weekend cu au alt eveniment.

Partida de sâmbătă va opune la Oradea două echipe care reprezintă România în acest sezon în cupele europene, ambele fiind angrenate şi în FIBA Europe Cup.

Orădenii vin totuşi după o dublă victorie cu FC Argeş, prima în campionat în deplasare, iar cea de-a doua acasă în cupele europene. De cealaltă parte, formaţia constănţeană vine după două înfrângeri clare, prima în campionat, la o diferență de 29 puncte cu U-BT Cluj-Napoca, iar cea de-a doua, la 43 puncte diferenţă în faţa celor de la Cholet Basket.

Şi în campionat situaţia este clar favorabilă roş-albaştrilor, care au 5-0 la general după primele etape, ocupând primul loc, în timp ce constănţenii au obţinut până acum doar o victorie şi au suferit patru înfrângeri, ei fiind pe poziţia a 12-a a ierarhiei la zi.

Constănţenii vin la Oradea şi cu un jucător nou, Jorden Duffy, care a revenit la echipă după ce a mai evoluat la aceasta şi în sezonul anterior. De asemenea, din lotul echipei CSM Constanţa face parte şi fostul jucător al orădenilor Cătălin Baciu. Vă reamintim că „Bobo” Baciu a evoluat la Oradea cinci sezoane, iar în vara acestui an a plecat la Constanţa.

Jocul CSM CSU Oradea - CSM Constanţa nu va fi telvizat, dar va putea fi urmărit pe canalul de YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!