Conducerea echipei de baschet masculin seniori CSM CSU Oradea a anunţat încheierea colaborării cu jucătorul Pavle Reljic. "Părţile au semnat clauza de reziliere a contractului la încheierea lunii februarie anul curent", se arată în anunţul postat pe site-ul oficial al clubului.

În vârstă de 27 ani, Reljic nu a fost utilizat foarte mult în jocurile echipei bihorene, conducerea clubului recunoscând că el a fost adus la Oradea mai mult pentru antrenament.

"Reljic a fost un jucător de antrenament foarte important pentru formaţia orădeană în perioada petrecută alături de roş-albaştri. El a ajutat mereu atunci când din diferite cauze echipei i-au lipsit unul sau mai mulţi jucători, atât la antrenamente, cât şi la meciuri. Jucătorul originar din Serbia a bifat două apariţii în actuala ediţie a Ligii Naţionale de baschet masculin", se mai precizează în informarea clubului CSM.

În România, Pavle Reljic a mai evoluat la echipele din Timişoara, SCM şi Timba, în perioada 2015 şi 2018. El a fost legitimat însă la CSM CSU Oradea în ultimi doi ani, jucând în Liga Naţională, Cupa României şi FIBA Europe Cup.