După ce l-a reînregimentat pe Uros Lucic, conducerea echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea a ajuns la un acord cu Zarko Comagic în privinţa încheierii colaborării. Astfel, conform site-ului clubului orădean CSM, "cele două părţi au semnat acordul de terminare a contractului în cursul zilei de vineri, optând să se despartă pe cale amiabilă".

Legitimat în cursul verii, Zarko a fost o piesă utilă pentru staff-ul tehnic în perioada petrecută alături de CSM CSU Oradea. "El a contribuit la antrenamente şi a făcut pasul în faţă de fiecare dată când unul dintre jucătorii străini a fost indisponibil la meciuri, fie că vorbim despre campionatul României sau despre aventura internaţională", după cum mai notează sursa citată.

În acest sezon, Comagic a avut cinci prezenţe în Liga Naţională cu medii statistice de 4.2 puncte, 1.6 recuperări şi 1.4 pase decisive pentru 4.0 la eficienţă în 16 minute şi 20 secunde pe partidă. De asemenea, Zarko a avut trei meciuri jucate în Basketball Champions League, cu medii statistice de 1.7 puncte, 1.7 recuperări şi 1.3 pase decisive cu 0.7 intercepţii în 11 minute şi 10 secunde pe partidă pentru 2.3 la eficienţă.

"Pe această cale, conducerea CSM Oradea îi mulţumeşte lui Zarko pentru contribuţie şi efortul depus în slujba echipei. Totodată îi urează mult succes în continuarea activităţii profesionale", mai transmite clubul orădean.

Citeşte pe această temă şi articolul: "Meci facil pentru CSM CSU Oradea, azi, acasă, cu Dinamo"