După Erick Neal, conducerea clubului CSM Oradea a anunţat că se desparte de un alt jucător important al echipei de baschet masculin CSM CSU din ultimii ani. Este vorba despre sârbul Nikola Markovic.

Anunţul a fost făcut marţi pe site-ul oficial al clubului orădean, unde se precizează că "părţile au convenit asupra unei soluţii amiabile privind rezilierea angajamentului".

Înalt de 2.07 metri şi jucător de poziţiile 4-5, Nikola Markovic a venit la echipa orădeană în timpul sezonului competiţional 2018-2019. După cum mai precizează clubul orădean, el a ajutat CSM-ul să câştige titlul naţional în anul 2019, iar la câteva luni distanţă să triumfe în SuperCupa României.

"O altă performanţă notabilă obţinută de roş-albaştri cu Markovic pe parchet a fost clasarea pe locul 3 în FIBA Europe Cup – ediţia 2021", se mai arată pe site-ul clubului. 

În total, Nikola Markovic a strâns 219 jocuri oficiale în echipamentul clubului orădean, unde a bifat 142 de meciuri în Liga Naţională, 51 în cupele europene, 24 în Cupa României şi 1 în SuperCupa României.

Din păcate, însă, Nikola nu a mai putut evolua în ultima perioadă, după ce s-a accidentat.

"Conducerea CSM Oradea îi mulţumeşte lui Markovic pentru contribuţia avută în perioada petrecută la club şi îi urează mult succes atât în continuarea activităţii profesionale, cât şi în plan personal", a transmis clubul bihorean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!