După ce au câştigat meciul de sâmbătă seară de la Piteşti, din cadrul campionatului Ligii Naţionale, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se vor confrunta din nou cu argeşenii, miercuri seară, de la ora 19.

De această dată, jocul dintre CSM CSU Oradea şi FC Argeş Piteşti va avea loc la Oradea Arena şi va conta pentru cea de-a treia etapă din cadrul Grupei E a FIBA Europe Cup.

„Roş-albaştrii” sunt liderii la zi ai clasamentului grupei şi nu se gândesc la altceva decât la victorie în acest duel, care le-ar spori considerabil şansele de calificare pentru faza următoare.

Faţă de meciul de sâmbătă, din campionat, de la Piteşti Arena, de această dată situaţia în jocul celor două formaţii se schimbă un pic, în sensul că în cupele europene regulamentul permite utilizarea a șapte jucători străini, lucru care o avantajează şi pe formaţia piteşteană, care va avea un om în plus în rotație.

Reamintim că în Liga Naţională, la Piteşti, elevii antrenorului Cristian Achim au câştigat cu scorul de 76-67.

Cel puţin deocamdată, formaţia bihoreană stă bine şi în campionat, şi în cupele europene, în Grupa E a FIBA Europe Cup având două victorii din două posibile. De partea cealaltă, argeşenii vin la Oradea cu un bilanţ de o victorie şi o înfrângere în primele două etape.

Roș-albaștrii nu au anunţate probleme de efectiv înaintea disputei ce va putea fi urmărită şi la TV, în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport, dar şi online, pe YouTube, pe FIBA The Basketball Channel.

Totuşi, clubul orădean invită cât mai mulţi fani în tribune, pentru a beneficia la faţa locului de spectacolul care se anunţă, dar şi pentru a-și încuraja favoriţii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!