Conducerea clubului CSM Oradea anunţă că s-a despărţit de tânărul jucător Tudor Fometescu.

"Părţile au convenit asupra încheierii raporturilor contractuale după aproape cinci ani de colaborare", transmit reprezentanţii clubului bihorean, printr-un comunicat.

În total, Tudor Fometescu, care a împlinit în luna martie 23 de ani, a evoluat în 160 de meciuri oficiale interne şi internaţionale pentru CSM CSU Oradea. "El a avut contribuţii de 3.0 puncte, 1.8 recuperări, 0.9 pase decisive şi 0.4 intercepţii în peste 14 minute pe meci pentru 3.5 la eficienţă", precizează ofiţerul de presă al clubului CSM, Adrian Micinic.

Reamintim că Tudor Fometescu este din Bucureşti şi s-a alăturat echipei CSM CSU Oradea pe parcursul sezonului 2017-2018. Cu formaţia bihoreană, el şi-a făcut debutul în primul eşalon al baschetului românesc, dar şi în cupele europene. De asemenea, el a fost convocat şi în prima reprezentativă a ţării.

La CSM CSU Oradea, Tudor Fometescu a câştigat două titluri de campion, precum şi o medalie de argint şi una de bronz în Liga Naţională, respectiv una de bronz în FIBA Europe Cup.

"CSM Oradea îi mulţumeşte lui Tudor Fometescu pentru o foarte bună colaborare şi îi urează mult succes în continuarea activităţii sportive, precum şi în plan personal", mai transmit, în încheiere, conducătorii clubului bihorean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!