Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea şi-a lansat duminică fan shop-ul online. "La distanţă de jumătate de an de la începerea parteneriatului cu VIP Pictures şi relansarea magazinului cu produse promoţionale, secţia de baschet a clubului orădean a deschis în mod oficial magazinul online. Astfel, suporterii CSM CSU Oradea au acum posibilitatea să-şi achiziţioneze produse cu sigla echipei favorite în orice moment şi din orice colţ al planetei, cu condiţia unei conexiuni la internet", se arată într-un comunicat al clubului.

Magazinul conţine o gamă largă de produse. Este vorba despre replici fidele ale echipamentului de joc purtat de "Leii Roşii", produse vestimentare precum tricouri, tricouri polo, tank top-uri, bluze, hanorace şi chiar hainuţe pentru bebeluşi.

Acestea pot fi accesorizate cu şepci, genţi, eşarfe, brelocuri, insigne, dar şi cu pahare, căni, articole de birou şi şcoală, stickere, perne, ceasuri de perete etc. De asemenea, suporterii au posibilitatea să achiziţioneze produse cu foşti jucători.

Magazinul online cuprinde două versiuni - în română şi engleză. De asemenea, preţurile pot fi afişate în lei, euro şi dolari.

"Prin intermediul fan shop-ului, suporterii echipei se pot abona la newsletter", se mai arată în comunicatul echipei orădene de baschet masculin.