După eşecul de la Ploieşti, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea s-au deplasat la Bucureşti, unde au programat următorul meci din Liga Naţională. 

Trupa bihoreană va înfrunta Steaua, sâmbătă seara, cu începere de la ora 20, într-un meci ce va conta pentru etapa a 27-a a sezonului regulat.

Aflată pe locul 7 în clasament, ce-i drept şi cu cel mai mic număr de meciuri jucate în sezon, CSM CSU Oradea va încerca să se reabiliteze acum, mai cu seamă cu cât a pierdut ultimele trei meciuri susţinute în deplasare în Liga Naţională. 

Cu un bilanţ de 15 victorii şi 7 înfrângeri, orădenii se vor confrunta cu o vecină de clasament, CSA Steaua având acelaşi număr de puncte, 37. Steliștii au un palmares de 11 victorii şi 15 înfrângeri și se situează pe locul al 8-lea.

"Orădenii parcurg o perioadă dificilă din mai multe puncte de vedere. Sportivii nu se află la capacitate de efort normală pentru a face faţă ritmului de meciuri după ce au trecut, o bună parte dintre ei, pentru a doua oară în acest sezon prin probleme de sănătate. În aceste condiţii, partea baschetbalistică, care la rândul ei nu a strălucit în ultima perioadă, trece în plan secundar pentru moment", transmite conducerea clubului bihorean, pe site-ul oficial.

CSM CSU s-a deplasat la Bucureşti fără Dovis Bickauskis. De asemenea, trupa bihoreană s-a despărţit de Martynas Paliukenas. În schimb, "este posibil debutul lui Strahinja Jovanovic cu menţiunea că acest jucător nu a efectuat decât un antrenament cu noii săi colegi până la ora meciului", după cum mai precizează site-ului clubului CSM.

De menţionat că pe banca tehnică a echipei militare au survenit schimbări în ultima perioadă, după ce steliştii s-au despărţit de antrenorul principal Eugen Ilie. Locul acestuia a fost luat de asistentul Zoli Safar, cel care a condus clubul la care Tudor Fometescu şi-a încheiat junioratul. De fapt, acesta va fi primul meci al militarilor pe teren propriu după schimbarea operată pe banca tehnică.

Programat sâmbătă de la ora 20, jocul dintre Steaua Bucureşti şi CSM CSU Oradea va fi transmis pe canalul YouTube FRB TV.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!