Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea susţine primul joc oficial din 2020. Acesta va avea loc sâmbătă seara, de la ora 19, la Sibiu, unde campionii en-titre ai ţării s-au deplasat deja.

Situaţi pe locul II, cu un bilanţ general de 9-2 în Grupa valorică A a Ligii Naţionale, bihorenii se vor duela cu cei de pe poziţia imediat următoare, ceea ce face să avem la acest meci derby-ul etapei.

"Adversar este BC CSU Sibiu. O cunoştinţă din anul 2019, atunci când cele două echipe au jucat de trei ori cu trofeul pe masă. Sibiul a triumfat în finala Cupei României, iar Oradea a ieşit învingătoare în finala Ligii Naţionale, respectiv în SuperCupă", notează site-ul echipei campioane, în prefaţa jocului.

De menţionat că echipa sibiană, antrenată de către Dan Fleşeriu, are în actualul sezon al campionatului intern 7-4 la general, iar, spre deosebire de întâlnirile precedente cu CSM-ul, este de aşteptat ca de această dată să evolueze toţi cei şase jucători străini. 

"Se anunţă o deplasare dificilă pentru bihoreni. Sala Transilvania este un loc în care se câştigă foarte greu, atmosfera de acolo împingând de la spate formaţia gazdă. Un grup de suporteri orădeni va sprijini CSM-ul în această partidă", mai precizează reprezentanţii clubului orădean.

Partida BC CSU Sibiu – CSM CSU Oradea, de sâmbătă, 4 ianuarie, de la ora 19, care va conta pentru etapa a 12-a din Grupa valorică A a Ligii Naţionale de baschet masculin, va putea fi urmărită în direct pe micul ecran, pe Digi Sport 2.