Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se vor duela cu cei de la FC Argeş Piteşti pentru locul 3 - medaliile de bronz - din Liga Naţională.

Dacă orădenii au pierdut în semifinale cu 0-3 la general, în faţa celor de la CSO Voluntari, piteştenii au fost întrecuţi tot în trei partide în cealaltă semifinală, de U BT Cluj. Ca urmare, cele două învinse vor lupta pentru consolarea cu medaliile de bronz, într-o confruntare care se va disputa după sistemul cel mai bun din trei partide.

Încă nu s-au stabilit datele jocurilor, dar ordinea se ştie.

Primul meci şi ultimul, cel de-al treilea (dacă va mai fi nevoie de el), vor avea loc la Oradea, pe terenul echipei mai bine clasate în sezonul regular, în timp ce partida a doua se va desfăşura la Piteşti.

În cursului sezonului regular, CSM CSU Oradea şi FC Argeş şi-au împărţit victoriile, fiecare echipă câştigând pe teren propriu.

Finala mare a ediţiei 2021-2022 a Ligii Naţionale de baschet masculin va opune echipele U BT Cluj (campioana en-titre) şi CSO Voluntari. Aici se va juca după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!