Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor începe la finele acestei luni seria jocurilor de pregătire din presezon. În perioada 30-31 august, bihorenii vor participa în Ungaria, la Debreţin, la un turneu internațional de pregătire alături de două echipe din ţara vecină și de una din Slovacia.

Conform conducerii clubului orădean, turneul va începe vineri, 30 august, cu jocul de la ora 18 dintre gazdele de la DEAC Debrecen şi slovacii de la Spisska Nova Ves. În aceeaşi zi, de la ora 20:15, CSM CSU Oradea va înfrunta formaţia maghiară Szolnoki Olajbányász KK.

Sâmbătă, 31 august, de la ora 17, va avea loc meciul pentru locul 3, între învinsele de vineri, iar de la ora 19 se va desfăşura finala turneului, între învingătoarele jocurilor de vineri.

În perioada 6-7 septembrie, CSM CSU Oradea va susţine primele jocuri de pe teren propriu din presezon, cu ocazia turneului memorial Antonio Alexe. Ediţia din acest an se va desfășura la Oradea Arena, cu participarea unor echipe din Bosnia-Herțegovina, Polonia și România.

În prima zi, vineri, de la ora 17, KK Igokea din Bosnia Herţegovina va primi replica formației U-BT Cluj-Napoca, iar de la ora 19:30, CSM CSU Oradea va juca în compania polonezilor de la Slask Wroclaw. Sâmbătă, pe 7 septembrie, de la ora 17, se va desfăşura meciul pentru locul 3, între învinsele primelor partide, iar de la ora 19:30 va avea loc finala turneului, care va opune învingătoarele din jocurile de vineri.

Intrarea publicului va fi liberă.

În fine, ultimul joc de pregătire din această vară pentru CSM CSU Oradea va avea loc miercuri, 11 septembrie, în compania celor de la BC CSU Sibiu. Locul de desfăşurare şi ora de start urmează să fie stabilite. Și la această partidă intrarea publicului va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!