Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea vor întâlni echipa poloneză Slam Stal Ostrow în semifinalele FIBA Europe Cup, informează clubul bihorean, pe site-ul oficial.

Formaţia orădeană de baschet masculin CSM CSU a reuşit joi seara performanţa de a se califica în final four-ul competiţiei. Este vorba despre cea mai importantă performanţă a CSM CSU în competiţiile europene.

În semifinalele ediţiei 2020-2021 a FIBA Europe Cup s-au mai calificat Parma Perm din Rusia şi Slam Stal Ostrow din Polonia. Cea de-a patra echipă calificată urmează să fie stabilită vineri seara, în urma confruntării dintre Iraklis Salonic (Grecia) şi Ironi Ness Ziona (Israel).

După cum transmite clubul orădean însă, în penultimul act, programat pentru 23 aprilie, CSM CSU Oradea va întâlni echipa Ostrow, ocupanta locului 2 în ierarhia la zi a campionatului din Polonia.

Deocamdată nu se ştie cine va găzdui turneul final. Înscrierea pentru obţinerea dreptului de organizare a Final Four-ului FIBA Europe Cup se face până pe data de 31 martie, pentru ca la începutul lunii aprilie să fie stabilită şi anunţată gazda turneului.