Baschetbaliştii de la CSU CSU Oradea vor întâlni echipa Phoenix Galaţi, în faza sferturilor de finală din Cupa României.

Meciul va avea loc în turneul competiţiei KO din baschetul masculin românesc, care va avea loc în perioada 10-13 februarie.

Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală a avut loc pe 26 noiembrie, la Cluj-Napoca, unde a avut loc şedinţa de atribuire a turneului final al Cupei României, ediţia 2017-2018.

De menţionat că locul de desfăşurare va fi stabilit ulterior, deoarece nicio echipă nu şi-a maniestat dorinţa de a găzdui evenimentul.

În urma extragerii efectuate, CSM CSU Oradea se va duela cu Phoenix Galaţi în cadrul sferturilor de finală.

Iată programul complet al sferturilor de finală din Cupa României la baschet masculin:

Phoenix Galaţi - CSM CSU Oradea
BC Timba Timişoara - CSM Steaua Bucureşti
CSU Sibiu - BC SCM Timişoara
BCMU FC Argeş Piteşti - U-BT Cluj-Napoca

Prima fază eliminatorie se desfăşoară în datele de 10 şi 11 februarie, iar învingătoarele primelor două meciuri se vor duela în prima semifinală, în timp ce formaţiile care se vor impune în ultimele două dueluri se vor confrunta în cea de-a doua semifinală. Penultimul act este programat pentru 12 februarie, în timp ce finala va avea loc o zi mai târziu, pe 13 februarie.

După încheierea Cupei României, în ziua următoare, pe 14 februarie, va avea loc şi All Star Game-ul baschetului masculin românesc, în aceeaşi locaţie.