După înfrângerea din SuperCupă, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se pregătesc acum pentru primul joc din noua ediţie de campionat.

Formaţia pregătită de Cristian Achim va porni în cursa pentru apărarea titlului naţional cucerit în urmă cu trei luni şi jumătate, luni, tocmai pe terenul adversarei din finala ediţiei trecute.

Leii Roşii au programată o deplasare în prima etapă a sezonului regulat din Liga Naţională – ediţia 2016-2017, la Tg. Mureş, unde vor întâlni echipa locală BC Mureş. Partida se va desfăşura luni, cu începere de la ora 20 şi va fi transmisă în direct la DigiSport.

După un joc dificil cu U BT Cluj în SuperCupă, pentru roş-albaştri urmează, astfel, un nou meci foarte greu, pe terenul vicecampioanei ultimelor două ediţii din Liga Naţională.

Noua ediţie a Ligii Naţionale la baschet masculin va debuta totuşi duminică seară, când, la Piteşti, echipa locală BCM U va primi replica gălăţenilor de la CS Phoenix.

Luni vor avea loc restul jocurilor din etapa inaugurală, în total, cinci la număr. Pe micul ecran vor putea fi urmărite partidele de la Timişoara, dintre BC SCM Timişoara şi U BT Cluj, cu începere de la ora 18 şi cel de la Tg. Mureş, în care va fi implicată echipa orădeană, cu începere de la ora 20.

Între celelalte confruntări se mai remarcă disputa de la Sibiu, dintre CSU Atlassib şi SCM U Craiova.