După victoria de la Piteşti, de săptămâna trecută, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea speră să-şi continue parcursul în Liga Naţională cu o nouă victorie, în acest weekend.

Elevii antrenorului Cristian Achim vor primi vizita bănăţenilor de la Timba Timişoara, într-un meci programat sâmbătă seară, de la ora 19, ÎN Arebna Antonio Alwxe.

Jocul va  conta pentru etapa a 10-a din sezonul regulat al primei divizii baschetbalistice a ţării şi va opune două formaţii din partea inferioară a clasamentului. Astfel, dacă orădenii ocupă locul 7, cu 14 puncte, în schimb timişoreni de la Timba se situează pe penultimul loc, cu 10 puncte.

Conform clasamentului, bihorenii sunt mari favoriţi în acest joc, ei având, de fapt, în cele nouă etape disputate până în prezent 5 victorii, faţă de doar două ale bănăţenilor.

Meciul, care va fi arbitrat de Fabiana Martinescu, Laszlo Bukuresti şi Marius Epure, nu va fi televizat, iar, ca de obicei în preajma Crăciunului, la primul angajament al acestui joc, toţi suporterii sunt invitaţi să arunce jucării de pluş pe parchet.