Baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea au în acest sfârşit de săptămână un nou joc pe teren propriu. De această dată, vicecampioana va evolua în compania echipei Rapid Bucureşti, într-un joc ce este programat sâmbătă seara, de la ora 18:30, la Oradea Arena. 

Va fi o întâlnire importantă între cele două echipe, după semifinala Cupei României de la Cluj, când giuleştenii s-au impus, în mod surprinzător pentru fanii orădeni. Tocmai de aceea, se doreşte acum revanşa, dar şi adjudecarea altor două puncte importante în clasamentul fazei a doua din ediţia 2023-2024 a Ligii Naţionale, respectiv TOP 10.

În prezent, echipa orădeană ocupă locul 2 în clasament, cu 23 de puncte, după un bilanţ de 10 victorii şi 3 înfrângeri în TOP 10, în timp ce bucureştenii de la Rapid sunt pe locul 8 cu 18 puncte, după un bilanţ de 5 victorii şi 8 înfrângeri.

În meciul tur, disputat pe 29 ianuarie, la Bucureşti, cu Rapidul, CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 86-69, când Erick Neal a fost cel mai bun marcator, cu 22 de puncte înscrise. De atunci însă a venit duelul din semifinalele cupei, de la Cluj, din 17 februarie, când bucureştenii au reuşit să câştige la diferenţă de două puncte, cu scorul de 63-61.

După cum anunţă organizatorii jocului de sâmbătă, preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru adulţi, respectiv de 5 lei pentru elevi. Biletele pot fi achiziţionate în sistem online prin intermediul platformei Eventbook.ro, dar şi de la casa de bilete de la Oradea Arena (latura Nord, la etaj), sâmbătă, cu o oră înainte de începerea jocului. De altfel, accesul publicului în Oradea Arena va fi permis tot cu o oră înaintea startului partidei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!