După ce a renunțat la mai mulți dintre jucătorii de bază din sezonul recent încheiat, trecând la o politică de întinerire a lotului, vicecampioana României la polo, formatia orădeană CSM Digi, i-a transferat la începutul acestei săptămâni pe jucătorii Gergelyfi Robert şi Vancsik Levente, ambii de la AMEFA Arad.

Cei doi sunt în vârstă de 22 de ani şi au evoluat la loturile naţionale de juniori ale României. Ei au fost selecţionaţi însă în ultima perioadă chiar în lotul lărgit al echipei naţionale de seniori.

Pe lângă aceasta, atât Gergelyfi, cât şi Vancsik sunt componenţi de bază ai reprezentativei universitare a României, care va participa în luna august a acestui an la Jocurile Mondiale Universitare, programate la Taipei.

În afara activității de la AMEFA Arad, Gergelyfi a evoluat în cariera sa, timp de un sezon și la formația Sportul Studențesc Corona. Plecarea celor doi sportivi de la Arad este deplânsă de presa locală, care titrează că "CSM Digi Oradea a reușit transferul celor mai valoroși jucătorii de la AMEFA Arad".

Cei doi sunt primii jucători transferaţi de formația orădeană CSM Digi în această vară.

Jucătorii care au părăsit vicecampioana României după încheierea sezonului sunt: Nicolae Diaconu, Tiberiu Negrean, Mihnea Chioveanu, Mihnea Gheorghe și Andrei Prioteasa.

De asemenea, au mai plecat și jucători străini Nikola Radjen, Mateja Asanovic şi Boris Pavlovic. Portarul Gojko Pjetlovic este dorit în continuare de antrenorul Dorin Costrăş, dar nu a dat încă un răspuns în privința continuării la Oradea.