Poloiştii de la CSM Digi Oradea au pierdut, sâmbătă, şi cel de-al doilea joc pe care l-au susţinut, în faţa propriilor suporteri, cu Steaua Stirom Bucureşti, în runda cu numărul 14, ultima din sezonul regulat al Superligii Naţionale.

Dacă vineri disputa a fost mai strânsă însă, de această dată, în meciul al doilea, desfăşurat tot la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", steliştii s-au impus mult mai clar, cu scorul de 17-8, după ce partida a fost echilibrată doar în primul sfert, la finele căruia bucureştenii au condus doar cu 3-2.

În următoarele opt minute, orădenii marcat tot de două ori, timp în care au primit însă patru goluri, astfel că în pauza mare Steaua conducea cu 7-4.

Şi în sfertul III orădenii au rămas consecvenţi marcării a două goluri, numai că au primit şase de această dată, astfel că în ultima pauză s-a intrat deja cu un avans de şapte goluri pentru stelişti, scor 13-6.

Din păcate, nici în ultimele opt minute nu s-a schimbat mare lucru în jocul celor două formaţii şi tot Steaua şi-a adjudecat şi sfertul IV, cu 4-2, astfel încât rezultatul final a fost 17-8 pentru campioni.

În partida de sâmbătă, Roland Szabo a punctat de trei ori şi a fost cel mai eficace de la CSM Digi. L-a urmat Levente Vancsik, cu două goluri, Istvan Szabo, Marc Roca şiJesse Koopman, autori a câte un gol. În replică, de la Steaua, Mihnea Chioveanu şi Nikola Murisic au fost principalii marcatori, cu câte trei goluri.

La finele sezonului regulat, CSM Digi Oradea a acumulat 21 victorii şi 7 înfrângeri şi ocupă locul 2, urmând a evolua în play-off, cu formaţia de pe poziţia a 3-a, formaţie care va fi desemnată dintre Sportul Studenţesc Corona şi Dinamo, după ce, la finele săptămânii viitoare, cele două se vor întâlni în dublă confruntare la Braşov. Momentan, Sportul este pe locul 3, cu 3 puncte mai mult decât Dinamo.

Primele jocuri din play-off vor avea loc în perioada 13-15 aprilie.