Căpitanul echipei de polo CSM Digi Oradea, Gheorghe Dunca, a  renunţat la activitatea competiţională de jucător în această vară. Astfel, pentru Ghiţă Dunca sezonul 2015-2016 a fost ultimul din cariera sa de jucător, nu însă şi postura de oficial al clubului pentru care şi în sezonul recent încheiat a îndeplinit şi funcţia de director de marketing.

"Este decizia mea, am hotărât să mă retrag din cariera de jucător. Nu doresc însă să stau departe de polo şi de echipa orădeană. Deocamdată nu ştiu încă în ce postură mă voi afla în perioada următoare" a declarat Dunca, explicându-şi retragerea.

De precizat faptul că Gheorghe Dunca a fost multiplu campion al României cu CSM Digi Oradea, dar a evoluat mai mulţi ani şi peste hotare. De asemenea, el a fost şi component de bază al echipi naţionale.

Pe de altă parte, echipa orădeană de polo CSM Digi s-a despărţit în această vară şi de Vojislav Cupic. Acesta a semnat deja un contract cu formaţia italiană Aquachiara Napoli, urmând să-şi continue activitatea în Peninsulă.

Pentru a acoperi golul lăsat de plecările celor doi jucători, Dunca şi Cupic, conducerea clubului CSM Oradea caută diferite variante. Astfel, conform site-ului clubului orădean, "în prezent se poartă discuţii cu mai mulţi jucători, urmând a se anunţa imediat ce acestea vor fi concretizate, iar contractele vor fi semnate".