După ce au reuşit să se impună în jocurile de pe teren propriu, de luni şi marţi, cu 7-4 şi 11-10, ultima dată după loviturile de departajare de la 5 metri, poloiştii de la CSM Digi Oradea vor disputa vineri seară, în deplasare, la Bucureşti, meciul al cincilea, cel decisiv, al finalei Superligii Naţionale, ediţia 2015-2016, cu Steaua.

Partida este programată la Bazinul Steaua, cu începere de la ora 19.30 şi va putea fi urmărită pe micul ecran în transmisiunea directă a celor de la Digi Sport.

Jocul va fi arbitrat de Toth Ferencz din Tg. Mureş şi Mihai Bălănescu din Bucureşti, iar delegat din partea Federaţiei Române de Polo a fost desemnat Viorel Rus, cel care a fost observator şi la jocurile de la Oradea şi despre care oficialii orădeni au o părere foarte bună în privinţa corectitudinii.

Poloiştii de la CSM Digi au făcut deplasarea spre Bucureşti miercuri dimineaţă cu autocarul, au ajuns în cursul serii, iar joi au avut programate două antrenamente. Conform conducerii clubului orădean, vineri dimineaţă elevii antrenorului Kadar Kalman vor mai efectua un antrenament scurt, iar apoi vor aştepta jocul ce va debuta de la ora 19.30.

Partida de vineri seară, decisivă pentru stabilirea noii campioane în polo-ul românesc, va putea fi urmărită de orădeni în direct, pe un ecran gigant pe care municipalitatea îl va monta în Piaţa Unirii.

Dacă se vor impune, poloiştii de la CSM Digi vor obţine cel de-al zecelea titlu naţional consecutiv, ceea ce ar constitui o performanţă demnă de invidiat de orice echipă sportivă.