Vicecampioana României la polo pe apă, echipa orădeană CSM Digi, va susţine în acest sfârşit de săptămână jocurile din ultima etapă a turului de campionat din sezonul regulat al Superligii Naţionale. Elevii antrenorului Dorin Costrăş se vor duela de această dată acasă, cu vecina de clasament Corona Sportul Studenţesc.

Jocurile, care se anunţă destul de dificile pentru ambele combatante, sunt programate la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", sâmbătă şi duminică, iar după cum au anunţat organizatorii, intrarea spectatorilor va fi, din nou, liberă.

Mai întâi, cele două formaţii se vor duela sâmbătă seară, cu începere de la ora 18.30, iar meciul al doilea este programat duminică, de la ora 11:30.

De menţionat că, în prezent, ambele echipe au câte 12 victorii şi 2 înfrângeri. Atât CSM Digi, cât şi Corona Sportul Studenţesc au pierdut doar în confruntările cu Steaua Bucureşti şi au câştigat toate celelalte partide din acest tur. În acest context, dubla confruntare de sâmbătă şi duminică reprezintă bătălia pentru locul II al clasamentului.